Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Te ir darbs ar 6390 eiro lielu atalgojumu

© Gints Ivuškāns/F64

Izsludināts konkurss uz VSIA "Zemkopības ministrijas nekustamie īpašumi" (ZMNĪ) valdes locekļa amatu, liecina Zemkopības ministrijas (ZM) publicētā informācija.

Mēnešalga valdes loceklim paredzēta 6390 eiro apmērā pirms nodokļu nomaksas.

Pieteikties konkursā iespējams līdz 2024.gada 8.martam.

Konkursā tiek meklēts valdes loceklis ar zināšanām risku un kvalitātes vadībā. Tāpat pretendentam jābūt zināšanām un izpratnei par uzņēmuma un komandas vadību, finanšu piesaisti Eiropas Savienības un citu finanšu avotu finansētiem projektiem, kā arī šo projektu īstenošanu, nekustamo īpašumu pārvaldību, meliorācijas sistēmu ekspluatāciju, uzturēšanu un būvniecību, stratēģijas izstrādi un īstenošanu, valsts kapitālsabiedrību darbību, to regulējošiem normatīvajiem aktiem, kā arī labas korporatīvās pārvaldības principiem.

Valdes locekļa kompetencē būs stratēģiskais redzējums, pārmaiņu vadīšana, orientācija uz rezultātu sasniegšanu un komandas vadīšana.

ZM norāda, ka personāla atlases un novērtēšanas process sastāvēs no trim kārtām. To īstenos atlases konkursa nominācijas komisija un personāla atlases kompānija SIA "Fontes Executive Search".

"Firmas.lv" informācijā liecina, ka ZMNĪ 2022.gadā strādāja ar 12,08 miljonu apgrozījumu un 18 577 eiro peļņu. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 3,422 miljoni eiro.

Valstij pieder 100% ZMNĪ kapitāla daļu, un to turētāja ir ZM.