Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

"Rīgas namu pārvaldnieks" piedāvā saviem klientiem jaunus pakalpojumus

© Dmitrijs Suļžics/MN

"Rīgas namu pārvaldnieks" (RNP) piedāvā klientiem pie savām ēkām ierīkot elektroauto uzlādes stacijas, informē RNP pārstāvis Krists Leiškalns.

Pašlaik notiekot pirmās klientu dzīvokļu īpašnieku aptaujas par elektroauto uzlādes stacijas ierīkošanu kādas deviņu stāvu ēkas Salacas ielā iekšpagalmā, kur varēs uzlādēt divas elektriskās automašīnas.

Elektroauto uzlādes vietas ir viens no paplašinātā pakalpojuma klāsta, ko RNP tuvākajā laikā piedāvās visiem saviem klientiem kā papildu pakalpojumu.

Līdzās ierastajiem nekustamā īpašuma pārvaldīšanas pakalpojumiem būs pieejama iespēja meistara izsaukumam uz 1-2 stundām, jumta karnīžu aprīkošanai ar pretapledošanas sistēmu, novēršot lāsteku veidošanos, remontdarbiem ar atlikto maksājumu, namruņu uzstādīšanai un apkalpošanai.

Tāpat tiek piedāvāta viedo ūdens skaitītāju uzstādīšana, kā arī elektroauto uzlādes staciju ierīkošana.

Ja dzīvokļu īpašnieki izvēlēsies savā ēkai piesaistītajā zemes gabalā ierīkot elektroauto uzlādes staciju, kas būs pieejams jebkuram interesentam, ēkas uzkrājuma fonds tiks papildināts ar ievērojamiem līdzekļiem, ko īpašnieki varēs izlietot pēc saviem ieskatiem.

Pašlaik RNP, sadarbojoties ar vairākiem elektroauto uzlādes staciju tīkla attīstītājiem, gatavo līdzīgu piedāvājumu piecu daudzdzīvokļu ēku īpašniekiem.

RNP aicina pieteikties arī citas ēkas, kuras ir ieinteresētas elektoauto uzlādes staciju ierīkošanā. Mājas īpašnieki var izvēlēties dažādas samaksas iespējas - saņemt visu līguma summu mājas uzkrājumā vai arī saņemt regulārus ienākumus visa līguma periodā.

SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" ir 100% Rīgas domei piederošs uzņēmums. Tā pārvaldīšanā ir vairāk nekā 3800 dzīvojamo māju un būvju ar kopējo platību vairāk nekā 7,5 miljoni kvadrātmetru. Uzņēmums 2022.gadā strādāja ar 61,973 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 0,6% vairāk nekā iepriekšējā gadā, kamēr kompānijas peļņa pieauga par 7,4% un bija 4,535 miljoni eiro.