Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Rīgā sniega tīrīšanas dēļ uz atsevišķām ielām būs aizliegts novietot automašīnu; kur rīt nevarēs atstāt mašīnu?

© Dmitrijs Suļžics/MN

Rīgā sniega tīrīšanas laikā ieviesīs īslaicīgus automašīnu novietošanas ierobežojumus, informē Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļa.

Apstāšanās un stāvēšanas aizliegumus plānots ieviest, lai varētu nodrošināt efektīvāku ziemas dienestu darbu un sniega tīrīšanu vietās, kur parasti stāvēšanai novietotas automašīnas.

Šodien četrās Rīgas ielās uzstādīs informatīvos plakātus ar lūgumu nenovietot automašīnas stāvēšanai. Savukārt otrdien, 12.decembrī, uzstādīs ceļa zīmes "Apstāties aizliegts" ar papildu ceļa zīmēm par automašīnu evakuēšanu, kad zīmju darbība arī stāsies spēkā. Pēc tam tiks veikti pilnvērtīgi ielas tīrīšanas darbi, savukārt ierobežojumu atcels pēc to pabeigšanas.

No otrdienas, 12.decembra, automašīnu novietošanas ierobežojumu būs spēka Artilērijas ielas posmā no Aleksandra Čaka ielas līdz Krāsotāju ielai vienā ielas pusē, Narvas ielā, Nometņu ielas posmā no Slokas ielas līdz Lapu ielai ielas labajā pusē, Sesku ielas posmā no Zebiekstes ielas līdz Ilūkstes ielai, virzienā uz Ilūkstes ielu ielas labajā pusē.

Pašvaldība aicina automašīnu īpašniekus ievērot uzstādītās ceļazīmes un pārvietot automašīnas.