Atrastas pazudusī jaunā māmiņa un zīdaiņa vecuma meitiņa

© Ģirts Ozoliņš/MN

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Ziemeļu pārvalde ziņo, ka bezvēsts prombūtnē bijusī Jana Seņkova un viņas meita Rukmina Seņkova ir atrastas sveikas un veselas.

Iepriekš policija vēstīja, ka meklē bezvēsts prombūtnē esošo 2003. gadā dzimušo Janu Seņkovu un viņas meitu 2023. gadā dzimušo Rukminu Seņkovu, kuras šī gada 4. novembrī izgāja no savas dzīves vietas krīzes centrā Rīgā, Ezera ielā un līdz šim brīdim nav zināma viņu atrašanās vieta.Pazīmes: bērnam gaišas krāsas kombinezons, sievietei līdzi ir bērnu ratiņi.

Pazīmes: sieviete ģērbusies melnas krāsas jakā ar kapuci, zilas krāsas džinsa biksēs, bērnam gaišas krāsas kombinezons, līdzi ir baltas un zilas krāsas bērnu ratiņi.

Valsts policija aicina aplūkot sievietes fotogrāfiju un atsaukties ikvienu, kurš zina viņu iespējamo atrašanās vietu, zvanot pa tālruņa numuru 110!

Latvijā

Iedzīvotāju apmierinātība ar dzīvi Jūrmalā turpina pieaugt, sasniedzot augstāko vērtējumu pēdējo 25 gadu laikā, atsaucoties uz Sabiedriskās domas pētījumu centra "SKDS" veikto aptauju, aģentūru LETA informēja pilsētas pašvaldībā.

Svarīgākais