Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

"Emocionāls, nevis racionāls lēmums"; Rīgas senākais restorāns tomēr turpinās darbu

© pixabay.com

Mirklī, kad paziņojām par "Monterosso" darbības beigām, mūs pārsteidza un aizkustināja neskaitāmi daudzu mūsu restorāna viesu sirsnīgais atbalsts, līdzpārdzīvojums un neticība tam, ka šīs vietas vairs nebūs, portālu nra.lv informē restorāns

Esam bezgala pateicīgi par jūsu draudzību un uzticību, jo tieši tas vienmēr bijis dzinulis mūsu darbam, izaugsmei, jauniem projektiem un jauniem horizontiem.
Un tikai tas devis mums uzdrošināšanos - par spīti visam, - pieņemt lēmumu turpināt.

Emocionāls, nevis racionāls lēmums, jo tas bijis mūsu sirds darbs 23 gadu garumā - Monterosso kļuvis par īpašu vietu, par daļu no mūsu ikdienas, no mūsu dzīves. Par daļu no mūsu un jūsu dzīves.

Tāpēc 29.augustā plkst. 12.00 "Monterosso" atkal atvērs durvis un gaidīs viesus kā līdz šim.

Lai varētu turpināt, mēs esam mainījušies un mainīsimies, taču ir viens vissvarīgākais nosacījums - jūsu klātbūtne! Jūsu atbalsts ne tikai vārdos, bet klātienē - restorānā, lai kopā varētu baudīt un kopt šo "Monterosso" eleganci, stila izsmalcinātību un lielisko klātbūtes sajūtu.

Mīļi gaidīti "Monterosso" - Rīgā vecākajā joprojām dzīvajā restorānā, kurš dibināts 1913.gadā un kuru ceram saglabāt nākamajām paaudzēm, aicina restorāns