Trešdiena, 1.maijs

redeem Ziedonis

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Kalnciema kvartālā notiks Latvijas modes zīmolu tirgus

© F64

Kalnciema kvartālā šodien no plkst.10 līdz 16 norisināsies Latvijas modes zīmolu tirgus, aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Darja Trizna.

Vairāki desmiti dažādu modes zīmolu izpārdos vasaras apģērbu, apavu un aksesuāru kolekcijas. Tirgū varēs iegādāties zīmola "ZIB*" kleitas, jakas un legingus, brīvā laika apģērbu visai ģimenei no zīmoliem "K.I.M.I", "Labelii" un "Take The Day Off".

Lina apģērbu varēs iegādāties no "Linotēka", "Sarma Linen&Wool Design" un "Punjuri". Zīmols "PO" piedāvās apdrukātus kreklus un džemperus, savukārt zīmols "Albertina" tirgū piedalīsies ar kleitām, svārkiem un topiem. Dažāda biezuma adījumus būs sagatavojis zīmols "Varvara Atelier", savukārt krāsu cienītāji pie Ilzes Egles varēs iegādāties košus un vasarīgus adījumus.

Tirgū tiks pārstāvēti arī bērnu apģērbu zīmoli. Zīmoli "Hebe" un "Tinny Bunny" piedāvās apģērbu, sākot ar mazuļu vecumu līdz pat 12 gadus jauniem pusaudžiem. Turpretī "Dezi Kids" būs sarūpējuši saskaņotus komplektus mammām un bērniem.

Ar aksesuāriem tirgū būs pārstāvēti zīmoli "Misha Laboratory", "Kodit Felt" un "Forestsone". Interjera priekšmetus būs sarūpējis jaunais zīmols "Forest Wonders Handmade". Tirgū piedalīsies arīdzan zemnieki, amatnieki un mājražotāji.

Kalnciema kvartālā no plkst.10 līdz 12 kopā Pasaules Dabas fondu un "Lidl" notiks otrais no vairākiem bioloģiskās daudzveidības tēmai veltītajiem pasākumiem, kas šoreiz pievērsīsies tēmai "Globālās preču ķēdes un sertifikāti".