"Rīgas satiksme" meklē tramvaja vadītājus; alga - 7,70 eiro stundā

© Ģirts Ozoliņš/F64

Līdz 31. augustam “Rīgas satiksme” aicina interesentus pieteikties TRAM kategorijas transportlīdzekļa vadītāja apliecības iegūšanai, lai pēc apmācību pabeigšanas, pievienotos “Rīgas satiksmes” komandai.

Uzņēmums apmaksā tramvaja vadītāju kandidātu teorētisko apmācību un sedz izmaksas, kas saistītas ar praktiskās braukšanas apmācību. Papildu, jaunajiem tramvaju vadītājiem apmācību laikā ir iespēja saņemt stipendiju.

Lai iegūtu TRAM kategorijas transportlīdzekļa vadītāja apliecību, apmācības ilgst četrus mēnešus. Pēc veiksmīgas apmācību pabeigšanas, tiek noslēgts darba līgums uz nenoteiktu laiku.

Lai pretendētu uz tramvaja vadītāja vakanci, kandidātam ir jābūt sasniegtam 21 gada vecumam, ir nepieciešama valsts valodas B līmeņa 1. pakāpe vai iegūta izglītība valsts valodā, kā arī pamata, vidējā vai vidējās pakāpes profesionālā izglītība.

Uzņēmums darbiniekiem piedāvā darbinieku motivācijas sistēmu un sociālās garantijas, kā arī transportu nokļūšanai uz darbu.

Šobrīd “Rīgas satiksme” nodrošina 6 tramvaju maršrutus un uzņēmumā strādā 180 tramvaju vadītāji. Interesenti tiek aicināti pieteikties apmācībām, aizpildot pieteikuma formu uzņēmuma mājaslapā.

Ekrānšāviņš

Svarīgākais