No ģenerālmēģinājuma uz Rīgas Dzemdību namu. Pasaulē nācis Dziesmusvētku bērniņš

© f64.lv, Dmitrijs Suļžics

Šorīt pasaulē nācis Dziesmusvētku bērniņš, vēsta Dziesmu un Deju svētku oficiālais "Facebook" konts.

Pasaulē nākusi meitenīte.

Bērniņa mamma Helēna, kura dzied Vidzemes augstskolas un Valmieras kultūras centra jauniešu korī “Skan", vakar pēc Noslēguma koncerta ģenerālmēģinājuma tika nogādāta Rīgas Dzemdību namā.

"Šorīt pasaulē nācis Dziesmusvētku bērniņš - meitenīte, kuras mamma Helēna Zvaigznīte ir Vidzemes augstskolas un Valmieras kultūras centra jauniešu kora “Skan” dziedātāja. Kora dalībniece vakar ir nodziedājusi Noslēguma koncerta ģenerālmēģinājumu un pēc tam uzreiz nogādāta uz Rīgas Dzemdību namu. Esam priecīgi par jauko notikumu un novēlam mammai Helēnai, mazulītes tētim un viņas divgadīgajam brālītim sirsnīgu kopā būšanu," vēstīts "Facebook".

Jau vēstījām, ka šodien, 9. jūlijā, noslēdzas Dziesmu un deju svētki un Rīgā. Svētku centrālais notikums šodien būs noslēguma koncerts "Kopā augšup", kas plkst.19.30 sāksies Mežaparka Lielajā estrādē. Koncerts ir veltījums Dziesmusvētku tradīcijas 150.gadadienai un mūsu visu kopīgajai un gaišajai rītdienai.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.