Ar kādiem satiksmes ierobežojumiem šodien jārēķinās Mežaparka apkārtnē?

© f64.lv, Jēkabs Kalvelis

Pēdējā Dziesmusvētku dienā Mežaparka apkārtnē ieviesti dažādi satiksmes ierobežojumi, informē Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļa.

Jau piektdien un sestdien transportlīdzekļu satiksme bija ierobežota vai slēgta Ezermalas ielas posmā no Meža prospekta līdz Stokholmas ielai, Meža prospekta posmā no Ezermalas ielas līdz Inčukalna ielai, Kokneses prospekta posmā no Siguldas prospekta līdz Meža prospektam, Viestura prospekta posmā no Meža prospekta līdz Ostas prospektam.

Šajos Meža parka ielu posmos satiksmi ierobežos vai slēgs sestdien arī šodien no plkst.15 līdz koncerta beigām.

Visās minētajās vietās ierobežojumi neattieksies uz sabiedrisko transportu, transportlīdzekļiem ar organizatoru izsniegtām speciālām caurlaidēm un vietējo iedzīvotāju transportlīdzekļiem.

Tāpat līdz pirmdienai, 10. jūlijam satiksmei ir slēgts Ostas prospekts, izņemot izbraukšanu no Mežaparka teritorijas.

Dziesmusvētku dalībnieku un apmeklētāju nokļūšanai uz Mežaparku "Rīgas satiksme" nodrošinās sabiedriskā transporta papildus reisus.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.