Tiks nodrošināti sabiedriskā transporta papildreisi uz šīs dienas Dziesmusvētku pasākumiem

© f64.lv, Kaspars Krafts

Pašvaldības uzņēmums "Rīgas satiksme" šodien nodrošinās sabiedriskā transporta papildu reisus uz Dziesmusvētku pasākumiem Mežaparkā un Daugavas stadionā, informē uzņēmums.

Šodien Daugavas stadionā notiek deju lieluzveduma "Mūžīgais dzinējs" noslēguma koncerts. Savukārt Mežaparka Lielajā estrādē no rīta notiks koru mēģinājums, savukārt vakarā būs noslēguma koncerta "Kopā. Augšup" ģenerālmēģinājums ar skatītājiem.

Lai nodrošinātu pasažieriem un dalībniekiem nokļūšanu uz Daugavas stadionu tiks organizēts speciāls trolejbusa maršruts "Centrālā stacija - Daugavas stadions".

Savukārt virzienā uz Mežaparku tiks pagarināts 3. trolejbusa maršruts un tas kursēs līdz pat Mežaparkam, būs arī papildus reisi gan 11. tramvaja, gan 9. un 48. autobusa maršrutā.

Sabiedriskais transports no pilsētas centra uz lielākajām pilsētas apkaimēm kursēs līdz plkst.3.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.