Labdarības koncertos vāks ziedojumus Kahovkas HES sprādzienā cietušajiem

© f64.lv, Dmitrijs Suļžics

Šodien plkst.19 Rīgā, Ventspils ielā 50, sāksies biedrības "Tavi draugi" labdarības koncertu sērija "Angāra saulrieti", kurā vāks ziedojumus Kahovkas HES sprādziena radītajos plūdos cietušajiem, informē "Tavi draugi" pārstāve Beāte Bēvalde.

Pirmajā koncertā uzstāsies Intars Busulis un "Abonementa orķestris", kā arī grupa "Very Cool People".

Ieeja koncertā būs par ziedojumiem. "Tavi draugi" aicina ieejas biļetes vietā ziedot garo gumijas zābaku pārus, kas ļoti nepieciešami plūdos cietušajiem, vai veikt mērķa ziedojumu pie ieejas. Ziedotie gumijas zābaki var būt lietoti, bet labā stāvoklī.

Koncerts iesāks četru labdarības koncertu sēriju "Angāra saulrieti", kas šovasar tiks veltīti Ukrainas civiliedzīvotāju un armijas aktuālajām vajadzībām un ko "Tavi draugi" rīko, lai sirsnīgi pateiktos visiem Latvijas iedzīvotājiem par viņu atbalstu un ziedojumiem gan pēdējo nedēļu laikā, gan kopš Ukrainas kara sākuma.

Biedrība "Tavi draugi" nodrošina koordinētu humānās palīdzības sniegšanu Ukrainas civiliedzīvotājiem Latvijā un Ukrainā, organizējot un koordinējot Latvijas iedzīvotāju, organizāciju un uzņēmumu brīvprātīgo iesaisti palīdzības sniegšanā.

Latvijā

Dzelzceļa "Rail Baltica" projektā ir jāņem vērā, ka privātās un publiskās partnerības (PPP) modeļa izveide ir sarežģīta un laikietilpīga, trešdien "Rail Baltica" parlamentārās izmeklēšanas komisijā sacīja Finanšu ministrijas (FM) valsts sekretāre Baiba Bāne.

Svarīgākais