Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Uzzini, kuros Rīgas sabiedriskā transporta maršrutos palielinās reisu skaitu

© f64.lv, Ģirts Ozoliņš

No šodienas darba dienās vairākos Rīgas sabiedriskā transporta maršrutos palielinās reisu skaitu, informē SIA "Rīgas satiksme" pārstāve Baiba Bartaševiča-Feldmane.

No sestdienas reisu skaits tika palielināts brīvdienās.

Kopumā brīvdienās reisus skaits tiks palielināts par 110 reisiem, bet darba dienās par 147 reisiem.

Vislielākais reisu skaita palielinājums brīvdienās būs 22.autobusa maršrutā un 15.trolejbusa maršrutā, savukārt darba dienās lielākais reisu pieaugums būs 3.trolejbusa maršrutā un 51.autobusa maršrutā.

Tāpat vairākos maršrutos tiks veiktas izmaiņas atiešanas laikos, kas saistītas ar braukšanas laika izmaiņām, pielāgojot tos faktiskajai situācijai pilsētā, kā arī, lai uzlabotu atiešanas laiku savstarpējo koordināciju starp maršrutiem.

Izmaiņas ieviestas līdz ar pieaugošo pasažieru plūsmu uz Rīgas pilsētas teritorijā esošajām aktīvajām atpūtas zonām un dārziņiem.

"Rīgas satiksme" ir Rīgas pašvaldībai pilnībā piederošs uzņēmums, kas 2021.gadā strādāja ar 161,117 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 7,1% mazāks nekā 2020.gadā. Savukārt kompānijas peļņa pieauga 3,1 reizi un bija 3,049 miljoni eiro, liecina kompānijas publiskotā informācija.