Rīgas bērnudārzi un skolas šodien nestrādās, bet centralizētie eksāmeni notiks

© f64.lv, Romāns Kokšarovs

Rīgas bērnudārzi un skolas šodien nestrādās, izņemot mācību iestādes, kurās notiks centralizētie eksāmeni, informē Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļa.

Centralizētie eksāmeni skolās norisināsies, kā plānots un centralizēto eksāmenu norisē iesaistītajiem darbiniekiem darbs tiks apmaksāts atbilstoši svētku dienas tarifam.

Rīgas skolās, kuras neorganizē eksāmenus, ir noteikta brīvdiena.

Pašvaldība ir arī sazinājusies ar Rīgas skolu un bērnudārzu ēdinātājiem, ēdināšanas pakalpojumi tiks atcelti. Šodienas laikā ēdinātāji platformā "Pusdienlaiks" atcels pakalpojuma nodrošināšanu.

Kā ziņots, Saeima svētdien īsi pirms pusnakts nolēma pirmdienu, 29.maiju, pasludināt par svētku dienu par godu Latvijas hokejistu izcīnītajām bronzas medaļām.

Latvijas vīriešu hokeja izlase svētdien Tamperē, ar 4:3 papildlaikā pieveicot ASV, uzvarēja pasaules čempionāta mačā par bronzas medaļām.

Latvijā

Krimināllietu pret bijušo Rēzeknes mēru Aleksandru Bartaševiču par ierobežotas pieejamības informācijas izpaušanu, kā arī par to, ka viņš 16 gadus valsts amatpersonas deklarācijās apzināti nenorādīja ziņas par ārzemēs iegādātu īpašumu un citiem ienākumiem lielā apmērā, Latgales rajona tiesa Balvos plāno sākt skatīt 13.decembrī plkst.10, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.

Svarīgākais