Izsludināts konkurss Rīgas tradicionālo kultūras pasākumu finansēšanai

© F64

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments izsludinājis konkursu tradicionālo kultūras pasākumu projektu finansēšanai.

Konkursa mērķis ir nodrošināt Rīgas pilsētā tradicionālo kultūras pasākumu norisi, tradicionālās un laikmetīgās kultūras attīstību un veicināt iedzīvotāju līdzdalību, kā arī sekmēt kultūras vērtību izplatīšanu un to pieejamību Rīgas pilsētas iedzīvotājiem un viesiem.

Projektus par Lieldienu, Latvijas Republikas Neatkarības deklarācijas pasludināšanas dienas, Mātes dienas, Starptautiskajai ģimenes dienas un bērnu aizsardzības dienas, Komunistiskā genocīda upuru piemiņas dienas un Ielīgošanas pasākumiem, kā arī Līgošanu Rīgā jāiesniedz līdz 2011. gada 9. marta pulksten 12.

Līdz 2011. gada 4. aprīlim, pulksten 12 tiks pieņemti projekti pasākumu iecerēm Mūsdienu kultūras forumam „Baltā nakts”, Lāčplēša dienai, Latvijas Republikas proklamēšanas dienai, Adventa un Ziemassvētku laikam, kā arī iecerēm Ziemas saulgriežu sarīkojumiem pilsētvidē un Rīgas Ziemassvētku koncertam.

2011. gada tradicionālo kultūras pasākumu finansēšanas konkursu izsludina un organizē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.

Ar konkursa nolikumu var iepazīties tīmekļa vietnē www.kultura.riga.lv un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentā Krišjāņa Valdemāra ielā 5, Rīgā, Klientu apkalpošanas centrā, darba dienās no pulksten 9 līdz 16.