Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Rīgas centrā ieviesti jauni satiksmes ierobežojumi "Rail Baltica" izbūves dēļ

© f64.lv, Vladislavs Proškins

No šodienas Rīgas Centrālās dzelzceļa stacijas apkārtnē ieviesīs jaunus satiksmes ierobežojumus, kas saistīti ar "Rail Baltica" integrēšanu Rīgas centra infrastruktūrā, informē Rīgas domes.

No šodienas ilgstoši būs slēgta transportlīdzekļu satiksme Turgeņeva ielas posmā no Dzirnavu ielas līdz Riepnieku ielai. Minētais ielas posms sabiedriskā transporta satiksmei netiks slēgts.

Minētajā laika periodā transportlīdzekļu satiksmei būs slēgta arī Timoteja iela pie krustojuma ar Turgeņeva ielu, un Timoteja iela pie ēkas Turgeņeva ielā 14.

Līdztekus šiem satiksmes ierobežojumiem, spēkā paliek arī iepriekš ieviestās izmaiņas.

Par darbu veikšanu atbildīgajai pilnsabiedrībai "RBBL" uzdots nodrošināt ceļa zīmju izvietošanu, iedzīvotāju un uzņēmumu, kuri atrodas minētajā ielas posmā, transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma, operatīvā transporta satiksmi, kā arī sabiedriskā transporta satiksmi, pagaidu pieturvietu izveidi un izvietot slēgtajās pieturvietās informāciju par pieturvietas slēgšanu, kā arī norādi par tuvākās pieturvietas atrašanās vietu un pagaidu kustības sarakstu.