Mežaparkā notiks pikošanās čempionāts

Šodien no pulksten 12 līdz 16 Mežaparkā notiks pikošanās čempionāts.

Mežaparka atpūtas komplekss „Ziemas Parks” aicina ikvienu aktīvas atpūtas piekritēju vai vienkārši ziemas mīļotāju piedalīties Pikošanās čempionātā. Latvijā tas, iespējams, būs pirmais tāda veida pikošanās pasākums.

Pikošanās sacensībās būs dažādas aktivitātes, tāpēc katrs varēs piedalīties, neatkarīgi no savām sportiskajām iemaņām un vecuma. Lai veicinātu sportisko garu, par katru uzdevumu sacensību dalībnieki saņems punktus un noslēgumā tiks noskaidroti uzvarētāji. Piedaloties varēsi izmēģināt savus spēkus tādās aktivitātēs kā „Trāpīgais”, „Lidojošais maiss”, „Kurš tālāk?” un „Sniega kaķene”.

Pasākuma kulminācija būs lielā pikošanās, kurā aicinām visus draudzīgi izpikoties no sirds. Sacensības notiks komandās un individuāli, reģistrēties varēs pasākumā uz vietas.

„Sagaidām, ka pirmajā šāda veida pikošanās pasākumā Latvijā varētu piedalīties vismaz pāris simtu cilvēku. Šogad ziema mūs lutina ar daudz sniega, tāpēc ceram, ka dalībnieki būs aktīvi,” aicina Mežaparka atpūtas kompleksa "Ziemas Parks" direktors Tālis Banga.

Pikošanās čempionāts Mežaparka atpūtas kompleksā „Ziemas Parks” būs no pulksten 12 līdz 16. Lielā pikošanās būs pulksten 15. Dalība pasākumā ir bezmaksas.

Organizatori visus interesentus aicina saģērbties silti, paņemt līdzi vairākus cimdu pārus un izpikoties no sirds. Apmeklētājiem sola jautru pasākuma gaisotni, siltu tēju un pārsteiguma balvas uzvārētājiem.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.