Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

No Pilsētas kanāla policisti izvelk tur iekritušu ārzemnieku

© Kaspars Krafts/F64

Otrdien, 24. janvārī, neilgi pirms pulksten 1.00 naktī patrulēšanas laikā Rīgas pašvaldības policijas Centra pārvaldes darbinieki sadzirdēja cilvēka balsi, kura sauca pēc palīdzības, pēc kā konstatēja, ka Pilsētas kanālā kāds jauns vīrietis līdz padusēm ieslīdējis ūdenī un nespēj saviem spēkiem tikt ārā, informē Rīgas pašvaldības policija

Reaģējot uz situāciju, viens no policijas darbiniekiem ūdenī esošai personai pasniedza darbam paredzēto steku kā pagarinājumu, lai slīkstošais varētu pieķerties un izrāpties no ūdens.

Sarunas laikā noskaidrojās, ka vīrietis ir 24 gadus vecs ārvalstu pilsonis. Tāpat bija redzams, ka persona lietojusi alkoholiskos dzērienus, ko vēlāk sarunā arī apstiprināja.

Lai pārliecinātos par vīrieša veselības stāvokli, notikuma vietā ieradās Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta brigāde, kuras ārsti nolēma hospitalizēt cietušo.

RPP aicina būt ļoti uzmanīgiem un bez vajadzības nestaigāt gar ūdenstilpju malām, piekodinot to savām atvasēm, jo arī tur ledus ir ļoti slidens, kas var radīt risku nejauši paslīdēt un iekrist ūdenī.