Ratniekam atļauj savienot Rīgas vicemēra amatu ar amatiem "Rīgas metropolē", Mērsraga ostā un citviet

© Ģirts Ozoliņš/F64

Rīgas dome šodien atļāva priekšsēdētāja vietniekam Edvardam Ratniekam (NA/LRA) savienot vicemēra amatu ar vairākiem amatiem dažādās institūcijās.

LETA jau ziņoja, ka Ratnieks vēlas savu amatu savienot ar valdes līdzpriekšsēdētāja amatu Rīgas un Pierīgas pašvaldību apvienībā "Rīgas metropole", valdes locekļa amatu Mērsraga ostas pārvaldē un valdes locekļa amatu biedrībā "Latvijas Nākotnes apvienība".

Viņš arī informējis, ka ir zemessargs, Rīgas domes Budžeta komisijas priekšsēdētāja vietnieks, darbojas "Latvijas Pašvaldību savienības" biedru kongresā un domē, viņš ir Rīgas plānošanas reģiona attīstības padomes loceklis un attīstības padomes priekšsēdētāja vietnieks, kā arī mātes pilnvarnieks ar universālpilnvaru.

Latvijā

Sabiedrisko mediju ombuds Edmunds Apsalons nekonstatē sabiedrisko mediju redakcionālo vadlīniju pārkāpumus "Lsm.lv" rakstā ""Krieveļi" un "latišņa" sociālajos tīklos. Kāpēc par naida izraisīšanu nesoda?", liecina Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (SEPLP) mājaslapā publicētais atzinums.

Svarīgākais