Pagarina pieteikšanos uz Austrumu slimnīcas vadītāja amatu

© Dmitrijs Suļžics/f64

Līdz 25.novembrim pagarināts pieteikšanās termiņš uz Rīgas Austrumu klīniskā universitātes slimnīcas (RAKUS) valdes priekšsēdētāja amatu, aģentūrai LETA pavēstīja slimnīcas preses sekretāre Ilga Namniece.

Pašlaik RAKUS valdes priekšsēdētājs ir Imants Paeglītis, kurš amatā stājās 2018.gada sākumā. Nākamā gada sākumā beigsies Paeglīša piecu gadu pilnvaru termiņš. Publiskajā telpā vasaras izskaņā izskanēja, ka Paeglītis kolēģus slimnīcā informējis, ka uz otro pilnvaru termiņu kandidēt neplānojot.

"Mēs meklējam līderi, kurš būs atbildīgs par slimnīcas stratēģijas īstenošanu, ārstniecības un aprūpes procesu attīstību un transformāciju, un kuru motivē darbs ar vislielāko ietekmi ārstniecības un aprūpes kvalitātes vadībā un pilnveidošanā, pacientu pieredzes un pacientu drošības uzlabošanā, labāko speciālistu piesaistē un ikdienas darbā ar lielo uzņēmuma komandu, kā arī darbs pētniecības un izglītības procesu attīstīšanā," vēsta slimnīca.

No kandidātiem tiek sagaidītas valodu zināšanas, augstākā izglītība vadībzinībās, finansēs, ekonomikā, uzņēmējdarbības vadībā, tiesību zinātņu, veselības aprūpes vai citā pielīdzināmā jomā, ievērojama darba pieredze vadošā amatā lielā uzņēmumā vai organizācijā un nevainojama reputācija, "kas nozīmē, ka nav iemesla pamatotām šaubām par kandidāta nevainojamu reputāciju un nav pierādījumu, kas liecinātu par pretējo".

Svarīgākais