Naktī Rīgā uz Dienvidu tilta notikusi nopietna avārija

© f64.lv, Mārtiņš Zilgalvis

Pagājušajā naktī glābēju palīdzība bija nepieciešama, lai Rīgā uz Dienvidu tilta atbrīvotu cilvēku no avarējušas automašīnas, informē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Īsi pēc pusnakts ugunsdzēsēji glābēji saņēma izsaukumu uz Maskavas ielu Rīgā, kur uz Dienvidu tilta bija noticis ceļu satiksmes negadījums.

Tilta norobežojuma konstrukcijās bija ietriekusies automašīna un tajā bija iespiesti cilvēki.

Viens cilvēks no automašīnas izkļuva saviem spēkiem, savukārt otru, izmantojot hidrauliskos instrumentus, atbrīvoja glābēji. Cietušais tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Notikuma vietā tika sakārtota ceļa braucamā daļa.

Kopumā pagājušajā diennaktī VUGD saņēma 36 izsaukumus. No tiem desmit bija uz ugunsgrēku dzēšanu, 15 uz glābšanas darbiem, bet 11 izsaukumi bija maldinājumi.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.