Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

"Minirallijs Latvija 2022" - 135 dalībnieki un 7 specbalvas

© F64

Sestdien, 29.oktobrī, Rīgā, Biķernieku kompleksās sporta bāzes teritorijā norisināsies Latvijas Republikas 2022.gada "ERST Finance" Minirallija kausa izcīņas standarta automobiļu klasē sezonas noslēdzošais posms "Minirallijs Latvija". ziņo Jānis Unbedahts, RA EVENTS.

Sacensībām pieteikts maksimāli iespējamais skaits dalībnieku - kopumā 135 ekipāžas, ne vien no Latvijas, bet arī Lietuvas, Zviedrijas, Beļģijas un Argentīnas. Bet par papildu motivāciju parūpēsies "Minirallijs Latvija" partneri un atbalstītāji, sagādājot īpašas specbalvas.

"Minirallijs Latvija" dalībniekiem paredzēti divi unikāli ātrumposmi, kas katrs būs jāveic trīs reizes -seši asfalta seguma "dopi" ar grunts sekcijām, sportisko distanci paredzot 23,70 km garumā.

"Minirallijs Latvija" apmeklētājiem norādām, ka sacensības Biķernieku trasē varēs vērot bez maksas, bet tiem skatītājiem, kuri vēlēsies papildu ērtības, sacensību ātrumposmus varēs vērot atrodoties Biķernieku trases tribīnē, kur ieejas biļetes cena paredzēta 6,00 eiro apmērā.

"Minirallijs Latvija" starts plānots plkst.10.30, bet pirmais ātrumposms "SS1 ERST Finance" jau plkst.10.45. Tikmēr sacensību noslēdzošais ātrumposms "SS6 Conti STL" paredzēts plkst.16.00, pēc kura norises un rezultātu apkopošanas plkst.19.15 sekos arī apbalvošanas ceremonija.