Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Policija meklē ar Krievijas numurzīmēm aprīkota "Maybach" limuzīna vadītāju par uzbrukumu citam autovadītājam

© Dmitrijs Suļžics/F64

Valsts policija meklē ar Krievijas numurzīmēm aprīkota "Maybach" limuzīna vadītāju par uzbrukumu kādam citam autovadītājam.

Rīgas pašvaldības policijā (RPP) sākts administratīvā pārkāpuma process par agresīvu pret citu personu vērstu uzvedību, aģentūru LETA informēja policija.

Lietā pagaidām noskaidrotie apstākļi liecina, ka 25.augustā ap plkst.18.30 netālu no Rīgas starptautiskās autoostas iesniedzējam centās "nogriezt ceļu" "Maybach" automašīnas vadītājs, bet cietušais to nepalaida.

Pēc mirkļa agresors izkāpa no mašīnas un ar cieņu aizskarošiem vārdiem draudēja iesniedzējam, izvelkot no somas ieroci, taču, ieraugot, ka apkārt ir daudz cilvēku, ielika ieroci atpakaļ somā un uzbruka cietušajam, iesperot ar kāju.

Policijas izplatītajā videomateriālā, kas uzņemts no cietušā vīrieša automašīnas redzams, ka uzbrucējs agresīvi vērsies latviešu un krievu valodā.

Tāpat video redzams, ka cietušā vīrieša automašīnu rotā uzraksts "Slava Ukrainai".

Vēlāk cietušais vērsās ar iesniegumu policijā.

Ņemot vērā notikuma apstākļus, ikvienam, kurš atpazīst uzbrucēju policija lūdz zvanīt pa tālruni 67181192 vai 22005810 darba dienās no plkst.7.30 līdz 16.00 vai jebkurā diennakts laikā - 110.