Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Daļā Rīgas mājokļu nedēļas nogalē pa ūdensvadiem var nākt duļķains ūdens

© Pixabay.com

No piektdienas, 26.augusta, plkst.20 līdz svētdienas, 28.augusta, plkst.20 notiks Krišjāņa Barona, Pērnavas, Vagonu un Augusta Deglava ielu maģistrālo ūdensvadu skalošana, kā rezultātā minētajā laika posmā un arī pāris dienas pēc tam iespējama ūdens uzduļķošanās Grīziņkalnā, Purvciemā, Pļavniekos un Ulbrokā, informēja SIA "Rīgas ūdens" komunikācijas koordinators Sandris Vanzovičs.

Ūdensvada skalošana notiks posmā no Krišjāņa Barona ielas 130.numura nama pa Pērnavas, Vagona un Augusta Deglava ielām līdz ūdens izlaidei pie Robežu ielas 8.nama, netālu no Ulbrokas ceļu satiksmes rotācijas apļa. Ūdensapgāde skalošanas darbu laikā īslaicīgi būs pārtraukta ēkām Ata ielā 5 un 5a, Augšielā 1 (Daugavas stadiona ledus halle) un Baltinavas ielā 1.

Maģistrālo ūdensvadu skalošana nepieciešama kvalitatīvāka dzeramā ūdens nodrošināšanai, skaidroja Vanzovičs. Pēc viņa teiktā, arī šo darbu veikšanas laikā dzeramais ūdens būs pilnībā drošs veselībai un lietošanai uzturā, tikai uzduļķojuma gadījumā ieteicams to pirms lietošanas mazliet notecināt.