Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Šodien notiks Bolderājas apkaimes svētki

© Ekrānuzņēmums

Šodien, 30.jūlijā, Rīgā notiks Bolderājas apkaimes svētki, informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvaldē.

Dienas pirmajā pusē uz teātra izrādi un diskotēku gaidīs ģimenes ar bērniem, līdztekus tam būs pieejamas daudzveidīgas radošās darbnīcas, spēles un plenērs, varēs priecāties par ielu mūziķu priekšnesumiem, savukārt dienas otrajā daļā uz skatuves uzstāsies dažādi mūziķi.

Plkst.12 notiks "Dirty Deal Teatro" izrāde bērniem "Kā saule gadījās". Pēc tās divu stundu garumā laukumā pie skatuves gaidāma diskotēka bērniem un vecākiem ar Ēriku Balodi, milzu lellēm un ziepju burbuļu šovu.

Savukārt no plkst.15 laukumā pie skatuves un Stūrmaņu ielas teritorijā norisināsies ielu mūziķu sarūpēti priekšnesumi un skanēs dažādi koncerti, uzstājoties tādiem mūziķiem kā Diāna Pīrāgs, "Le Petit Paris", "Jakob Noiman Festival Band", Ivars Pētersons un "Mariachi Baltica".

Bolderājas apkaimes svētku norises laikā no 29.jūlija plkst.9 līdz 31.jūlija plkst.3 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Stūrmaņu ielā (posmā no Gobas ielas līdz Brūžu ielai).

Savukārt no 28.jūlija plkst.20 līdz 31.jūlija plkst.3 tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Stūrmaņu ielas posmā no Gobas ielas līdz Brūžu ielai, kā arī nepieciešamības gadījumā atstātie transportlīdzekļi tiks pārvietoti uz tuvāko stāvēšanai atļauto vietu.