Jaungada naktī Rīgā būs sabiedriskā transporta papildu reisi

Jaungada naktī Rīgā tiks nodrošināti papildu reisi sabiedriskajam transportam, informē pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" preses sekretārs Viktors Zaķis

Naktī no 31.decembra uz 1.janvāri tiks organizēti papildu reisi no pilsētas centra līdz plkst.2.30. Papildus reisi tiks nodrošināti 4., 5., 6., 7., 10. un 11. tramvaju maršrutā, 9., 14., 15., 17., 18., 22. un 27. trolejbusu maršrutā, 3., 11., 18., 24., 25., 37., 40., 51. un 53. autobusu maršrutā.

Īpaši šai svētku naktij tiks norīkots papildu autobuss apvienotajā 12., 23., 26.autobusu maršrutā. Tas kursēs no centra pa 23.autobusa maršrutu, tad brauks līdz pieturvietai "Kooperatīvs "Ziedonis"", pēc tam dosies uz Katlakalnu un Baložiem, izlaižot Ziepniekkalna ielas posmu, kurā ikdienā kursē 26.maršruta autobuss un tuvumā nav cita alternatīva sabiedriskā transporta.

Ar "Rīgas satiksmes" sabiedriskā transporta papildus reisiem varēs iepazīties mājaslapā "www.rigassatiksme.lv", kā arī tie tiks izvietoti pieturvietās, kas atrodas pilsētas centrā.

31.decembrī un 1.janvārī galvaspilsētas sabiedriskais transports kursēs pēc brīvdienu grafika, un pasažieri to varēs izmantot bez maksas.

Rīgas pašvaldības maksas autostāvvietas, kas atrodas ielu sarkano līniju robežās, 31.decembrī un 1.janvārī varēs izmantot bez maksas, izņemot autostāvvietas, kas ierīkotas Vecrīgā - tur par auto novietošanu būs jāmaksā.

"Rīgas satiksmes" klientu apkalpošanas centri būs slēgti 31.decembrī un 1.janvārī.

"Rīgas satiksmes" interneta lapā "www.rigassatiksme.lv" iespējams uzzināt visu aktuālo informāciju gan par uzņēmumu, gan sabiedriskā transporta kustību Rīgas pilsētā, maršrutu izmaiņām un sabiedriskā transporta kustības laikiem, kā arī rast informāciju par biļešu veidiem. Par izmaiņām kustības sarakstos var uzzināt arī zvanot pa bezmaksas informatīvo tālruni 80 001 919.

Svarīgākais