Otrdiena, 21.maijs

redeem Akvelīna, Ernestīne, Ingmārs

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

VIDEO: Novērošanas kamera fiksē, kā automašīna ceturtdien ieripoja Daugavā

© Ekrānuzņēmums

Rīgas pašvaldības policija publicējusi video, kurā redzams, kā ceturtdien Daugavā ieslīdējusi automašīna. Tiek ziņots, ka šodien automašīna no Daugavas ir izcelta, cietušo nav.

Policijas videonovērošanas materiāli liecina, ka 11.novembra Krastmalā novietotā automašīna Daugavā lēnām ieripoja no tuvējās stāvvietas. Pārskatot videonovērošanas ierakstus, secināts, ka automašīna stāvēšanai bija novietota aptuveni desmit minūtes pirms incidenta - pēc novietošanas stāvvietā no automašīnas izkāpuši divi cilvēki, kuri devušies Vecrīgas virzienā.

Visticamāk, transportlīdzeklim netika pievilkta stāvbremze, tādēļ automašīna sākusi ripot.

"Šodien ugunsdzēsēji, kopā ar policistiem, izvilka vakar Daugavā ieripojušo automašīnu. Automašīna Daugavā ieripojusi nepilnas minūtes laikā, jo nebija izmantota stāvbremze novietojot to stāvvietā. Cietušo nav," vēsta ieraksts.

Ceturtdienas vakarā Rīgā, pie 11.novembra krastmalas, Daugavā iekritusi automašīna, pastāstīja aculiecinieki.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta preses pārstāve Agrita Vītola apstiprināja, ka plkst.18.57 saņemts izsaukums uz Grēcinieku ielu Rīgā, kur, saskaņā ar sākotnējo informāciju, upē iebraukusi vieglā automašīna.

Glābēji konstatējuši aptuveno automašīnas atrašanās vietu un tālāk spēkratu upes dzelmē meklējuši Rīgas pašvaldības policijas ūdenslīdēji. Tomēr, kā informēja Vītola, ceturtdienas vakarā transportlīdzekli atrast neizdevās, tāpēc zemūdens meklēšanas darbi tika turpināti piektdien.