Atklās Bērnu slimnīcas daudzfunkcionālo korpusu

Šodien plkst.12 ar veselības ministres Baibas Rozentāles (TP) un slimnīcas valdes priekšsēdētāja Dzintara Mozga piedalīšanos svinīgi tiks atklāts Bērnu klīniskās universitātes daudzfunkcionālais korpuss.

Kā informēja slimnīcā, pasākuma laikā tiks prezentētas Mozga komponētās melodijas bērniem, kā arī jaunā korpusa fasādi rotās īpašas ledus skulptūras, kas ir dāvana slimnīcai no sadarbības partneriem.

Daudzfunkcionālā korpusa platība ir 10 000 kvadrātmetru, un tajā līdz janvārim pakāpeniski tiks pārceltas un izveidotas deviņas struktūras ar visu nepieciešamo aprīkojumu, tajā skaitā operāciju bloks, laboratorija, intensīvā terapija, radioloģija, vizuālā un funkcionālā diagnostika.

Pateicoties šim projektam, slimnīcas speciālisti spēs veikt arvien sarežģītākus izmeklējumus un operācijas tepat Latvijā, nodrošinot augstākā līmeņa ārstniecību un aprūpi īpaši smagi slimajiem pacientiem, norādīja slimnīcā.

Jau ziņots, ka Bērnu slimnīca šajās dienās svin savu 110.jubileju. Šodien plkst.9 slimnīcas 110 gadu jubilejai veltītajā pasākumā piedalīsies arī Valsts prezidents Valdis Zatlers.