Sestdiena, 4.maijs

redeem Vijolīte, Viola, Vizbulīte

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

"Alfa" slēdz repera Timati zīmola "Black Star Wear" veikalu

© f64.lv, Mārtiņš Zilgalvis

Tirdzniecības centrs "Alfa" slēdzis Krievijas repera Timati zīmola "Black Star Wear" veikalu, informē tirdzniecības centra īpašnieka "Akropolis Group" pārstāvji.

Lēmums pieņemts reaģējot uz Krievijas agresiju Ukrainā.

"Tirdzniecības centrs "Alfa" ir pret militāru agresiju un pauž viennozīmīgu atbalstu Ukrainas tautai," veikala slēgšanu komentēja "Akropolis Group" mārketinga un komunikācijas vadītājs Dominīks Mertins.

Jau ziņojām, ka 2019.gadā tirdzniecības parka "Alfa" pārvaldītājs lūdza no veikala "Black Star Wear" sortimenta izņemt apģērbu kolekciju ar Krievijas prezidenta Vladimira Putina seju, Krievijas karogu apdarē un Krievijas armijnieku tematiku.

Tāpat ziņots, ka "Akropolis Group", kas pārvalda tirdzniecības centrus "Akropolis" Viļņā, Klaipēdā un Šauļos, kā arī "Akropole" Rīgā, pagājušā gada nogalē pabeidza tirdzniecības centra "Alfa" iegādi, kļūstot par vienīgo tā īpašnieku.

Tirdzniecības centrs "Alfa", ņemot vērā īpašnieka maiņu, 10.martā, pārtaps par "Akropole Alfa", bet tirdzniecības centrs "Akropole" pavasarī kļūs par "Akropole Rīga".

"Akropolis Group" ietilpst Lietuvas holdingā "Vilniaus prekyba", kurā ir arī mazumtirdzniecības kompāniju tīkls "Maxima grupe".