Sabiedriskais transports nedaudz kavē grafiku

Rīgā šorīt sniegputeņa dēļ lieli sastrēgumi nav veidojušies, tomēr satiksmes plūsma ir lēnāka nekā parasti, aģentūra LETA noskaidroja Rīgas domes Satiksmes departamenta Satiksmes vadības centrā.

Savukārt Rīgas sabiedriskā transporta kustībā pēc plkst.8 sākušas parādīties pirmās nobīdes no grafika, informēja SIA "Rīgas satiksme" preses sekretārs Viktors Zaķis.

Satiksmes vadības centrā informēja, ka maģistrālās ielas tiek tīrītas un tur satiksme plūsma ir tikai nedaudz lēnāka, bet lielākās problēmas ir mazajās ielās, kuras vēl nav attīrītas no sniega.

Zaķis informēja, ka šodien sabiedriskā transporta kustībā visticamāk būs tādas pašas nobīdes no grafika kā vakar. "Autobusi un trolejbusi vakar atpalika no maršrutu grafika aptuveni par 40-45 minūtēm, tramvaji kursēja saskaņā ar maršrutu grafiku. Satiksmes dispečeri dienas laikā mēģina transportu pieskaņot grafikam," skaidroja Zaķis.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja kāda autobusa pasažiere, pirms plkst.9 Uzvaras parka apkaimē autobusi un citi transportlīdzekļi ir sastrēgumā.

Savukārt Slokas ielā no Kalnciema ielas līdz viesnīcai "Maritim" virzienā uz centru "tramvajs knapi kust", sūdzējās cita pasažiere, kura arī novērojusi automašīnu sastrēgumu.

Svarīgākais