Rīgā aizturētas ar nelegālo cigarešu apriti saistītas personas

© F64

Pagājušajā nedēļā Valsts policija aizturējusi kādu sievieti un vīrieti, kuri saistīti ar nelegālo cigarešu apriti Rīgas teritorijā, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Noziedzīga nodarījuma izdarīšanas brīdī tika aizturētas divas personas - 1960.gadā dzimis vīrietis un 1957.gadā dzimusi sieviete, kuri Rīgas teritorijā realizācijas nolūkā ar automašīnu "Volkswagen Touran" pārvadāja cigaretes bez Latvijas akcīzes markām.

Automašīnā un personu dzīvesvietās policija atrada kopumā 118 680 cigaretes ar Baltkrievijas un Krievijas akcīzes markām.

Patlaban abām personām piemēroti aizdomās turētā statusi un drošības līdzekļi, kas nav saistīti ar brīvības atņemšanu.

Valsts policija aicina atsaukties iedzīvotājus, kuru rīcībā ir informācija nelegālo akcīzes preču tirdzniecības vietām un personām, kuras ar to nodarbojas. Informēt policiju iespējams, rakstot e-pastu uz adresi "krpp3b1n@riga.vp.gov.lv" vai nosūtot iesniegumu elektroniski portālā "Latvija.lv", vai arī iesniedzot to tuvākajā iecirknī.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.