Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Rīgā piedāvā pirkt dzīvokļus par Bitcoin

© Dmitrijs Suļžics /F64

Pārdaugavas debesskrāpī "Z-Towers" ēkas 19. stāvā pirmo reizi pēc nodošanas ekspluatācijā pārdošanā pieejami astoņi ekskluzīvi, dažādu platību dzīvokļi. Līdz šim augstceltnē tika piedāvātas tikai dzīvokļu īres iespējas, taču nu interesenti var iegādāties dzīvokli multifunkcionālajā celtnē, tostarp arī, norēķinoties ar Bitcoin.

Pašlaik tiek piedāvāti studio tipa, vienas guļamistabas un divu guļamistabu dzīvokļi ar kopējo platību no 36,4 kvadrātmetriem līdz pat 105,4 kvadrātmetriem.

Latvijas mērogā unikāls ir ne tikai pats piedāvājums, bet arī iespējamais norēķinu veids - pirmo reizi Latvijā tiks piedāvāta iespēja iegādāties dzīvokļus arī par Bitcoin, cenu aprēķinot pēc aktuālā maiņas kursa.

"Kaut arī redzam, ka pirmo darījumu noslēgšana, norēķinoties ar kriptovalūtu, mums varētu būt samērā izaicinoša, esam tam gatavi, lai kļūtu vēl elastīgāki un sniegtu iespēju iegādāties ekskluzīvus dzīvokļus arī šīs valūtas turētājiem - pasaule mainās, un mēs maināmies tai līdzi. No klienta puses iegādes process ar Bitcoin būs ļoti līdzīgam tam, kā tas ir īpašuma iegādes gadījumā, izmantojot vietējo valūtu. Mēs vēlamies, lai klientiem šis process būtu maksimāli vienkāršs un izbaudāms," uzsver "Z-Towers" komercdirektors Aigars Gerhards.