Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

No šodienas Āgenskalnā norisināsies Ziemassvētku tirdziņi

© f64.lv, Mārtiņš Zilgalvis

No šodienas Āgenskalna tirgū sestdienās un svētdienās notiks Ziemassvētku tirdziņi, kuros Latvijas zemnieki, mājražotāji un amatnieki iepriecinās ar izmeklētiem produktiem un nepieciešamo svētku sagaidīšanai, informē Kalnciema kvartāla pārstāve Darja Trizna.

Papildus Ziemassvētku ieskaņā paredzēti arī lielie tirgi 23.decembrī un 24.decembrī.

Šajā nedēļas nogalēs Āgenskalna tirgū būs iespēja iegādāties bioloģiskus apelsīnus no Sicīlijas, irbeņu sulas un ekstraktus, kaņepju šokolādes, dzirkstošas bērzu sulas, olīveļļas no Krētas, visu veidu piparkūku mīklas, bezalkoholiskos ingvera dzērienus, kazas un aitas sierus, lauku krāsnī ceptu maizi, zāļu tējas un daudz ko citu.

Tirgus rīkotāji aicinām ielūkoties arī pop-up veikalā Āgenskalna tirgus vēsturiskajā ēkā, kur visa mēneša garumā piedāvājumā būs dabīgas sveces un īpaši sarūpēti dāvanu komplekti no "Gardenia eco".

Savukārt no 11.decembra sestdienās un svētdienās Kalnciema kvartālā varēs nesteidzīgi iegādāties dāvanas, baudīt karstvīnu un vēlās brokastis ābeļdārzā, kā arī doties "Mākslas medībās" galerijā.

Āgenskalna tirgū Ziemassvētku tirdziņi visās decembra sestdienās un svētdienās, kā arī 23.decembrī un 24.decembrī strādās no plkst.9 līdz 17. Tirgus norisinās arī darba dienās tajā pašā laikā.

Svētku dienā 25.decembrī tirgus būs slēgts.

Sveču pop-up veikals strādā no pirmdienas līdz svētdienai no plkst.11 līdz 18.

Āgenskalna tirgus darbosies "sarkanajā režīmā", un tiks ievērotas visas atbilstošās epidemioloģiskās drošības prasības.