Atklās "Ziedot.lv" tirdzniecības kiosku

Šodien tirdzniecības parkā "Alfa" tiks atklāts "Ziedot.lv" kiosks, kas nodrošinās darbu sociāli neaizsargāto grupu cilvēkiem, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja "Ziedot.lv".

Ienākumi no preču pārdošanas tiks novirzīti dažādiem "Ziedot.lv" labdarības projektiem.

Kioskā tiks pārdotas lietas, kuras veidojuši cilvēki ar invaliditāti, jaunieši ar kustību un attīstības traucējumiem, vientuļās māmiņas, jaunās ģimenes un citi cilvēki, kuriem dzīvē iet grūtāk, bet kuri nav zaudējuši dzīvesprieku un vēlmi strādāt un radīt.

Arī kioska darbinieki būs cilvēki, kas līdz šim bijuši bezdarbnieki. Nedēļu nogalēs viņiem pievienosies un veikala pārdevēju lomās iejutīsies Latvijā zināmi cilvēki - "Ziedot.lv" draugi - mūziķi, aktieri, mākslinieki, žurnālisti, uzņēmēji un inteliģences pārstāvji.

Latvijā

Šogad peldēšanas sezona ir oficiāli noslēgusies. Ar katru dienu ūdeņi kļūst aukstāki, un pludmales paliek arvien klusākas, lai gan vēl siltās dienas mūs turpina lutināt. Kā norāda glābēji un mediķi - šī peldēšanas sezona iezīmējas melnās krāsās. Salīdzinot ar pagājušo gadu, Latvijā no ūdenstilpnēm izvilkti vairāk noslīkušo, vēsta TV kanāla 360 raidījums “360 ZIŅneši”.

Svarīgākais