Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Lokalizēts paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks Rumbulā; cietuši 7 ugunsdzēsēji [papildināts]

© Ekrānuzņēmums no Twitter

Šorīt Rīgā, Rumbulas apkaimē, izcēlās paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks kādā angārā, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Plkst.7.46 ugunsdzēsēji saņēma informāciju, ka Rīgā, Maskavas ielā, aizdedzies angārs. Notikuma vietā strādāja 29 ugunsdzēsēji glābēji, izmantojot septiņas autocisternas un autokāpnes.

Šobrīd glābējiem ir izdevies lokalizēt paaugstinātas bīstamības ugunsgrēku, ziņo VUGD.

Notikuma vietā dega angārs, kurā izvietota pirts ražotne, kā arī paletes 1250 kvadrātmetru platībā.

VUGD informē, ka notikuma vietā dega liels apjoms kokmateriālu, kā rezultātā radās spēcīgs sadūmojums un augsta temperatūra. Dzēšanas darbu laikā cieta septiņi ugunsdzēsēji glābēji, no kuriem četri tika nogādāti ārstniecības iestādē.

Dzēšanas darbu dēļ notikuma vietā arī ir ierobežota satiksme un veidojas arī sastrēgums. Policija pa Maskavas ielu abos virzienos braucošās automašīnas novirza pa apbraukšanas ceļiem.

Autotransporta direkcija informē, ka sakarā ar ugunsgrēku netālu no Maskavas un Krustpils ielas krustojuma Rīgā uz nenoteiktu laiku iespējama autobusu reisu izpildes kavēšanās, kas tiek izpildīti virzienā uz Daugavpili, Jēkabpili, Ogri, Aizkraukli, Madonu, Rēzekni, Preiļiem, Līvāniem, Ludzu, Pļaviņām u.c. apdzīvotām vietām.