Daugavgrīvas stadiona skeitparka rampa atzīta par bīstamu; policija aicina to neizmantot

© Ekrānuzņēmums no Rīgas pašvaldības policijas

Jūnija vidū Rīgas pašvaldības policija apsekoja Daugavgrīvas stadionu un konstatēja tur esošā skeitparka konstrukciju bojājumus.

Policija informāciju nosūtīja Rīgas pilsētas būvvaldes speciālistiem, kuri uzdeva skeitparka rampas pārvaldītājam nekavējoties nodrošināt tā ekspluatācijas pārtraukšanu līdz bīstamības novēršanai.

Skeitparka rampas pārvaldītājs šobrīd izvērtē vai konstrukcijas ir iespējams atjaunot vai būvi būs nepieciešams demontēt.

Šobrīd bīstamā teritorija ir norobežota ar policijas lentēm, tomēr tās tiek regulāri norautas. Skeitparku periodiski apseko gan teritorijas apsargs, gan RPP Kurzemes pārvaldes autopatruļas.

Lai preventīvi novērstu nelaimes gadījumus, policija aicina neapmeklēt Daugavgrīvas skeitparka rampu, nebojāt tajā izvietotās norobežojošas lentas, kā arī vecākus izskaidrot saviem bērniem, ka atrašanās uz šīs skeitparka rampas līdz konstatēto bojājumu novēršanai ir bīstama.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.