Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Rīgas Centrāltirgus vakcinācijas punktā ceturtdien un sestdien būs "brīvā stunda" senioriem

© Dmitrijs Suļžics/F64 Photo Agency

Arī Rīgas Centrāltirgus vakcinācijas punktā ceturtdien un sestdien būs "brīvā stunda" senioriem, informēja Rīgas domes Labklājības departamenta Iedzīvotāju informēšanas nodaļas vadītāja Lita Brice.

Rīgas pašvaldības vērojumi liecinot, ka liela mēroga vakcinācijas punkts Rīgas Centrāltirgus Gastronomijas paviljonā ir īpaši senioru iecienīts, jo tam ir laba sabiedriskā transporta pieejamība, vakcinācijas punkts esot ērti iekārtots.

Senioru, personu ar hroniskām saslimšanām ērtībām paredzētā "brīvā stunda" ārpus pieraksta 13. un 15.maijā paredzēta no plkst.8 līdz 9, bet turpmāk tā būs no plkst.9 - 10.

Rīgas dome aicina seniorus pieteikties vakcinācijai, jo tikai kopīgiem spēkiem var ierobežot Covid-19 izplatību

LETA jau ziņoja, ka Vakcinācijas centros pēc 3.maija, kad vakcinēties pret Covid-19 varēs ikviens iedzīvotājs, tiks ieviesta "brīvā stunda" tieši augstāko riska grupu personu vakcinācijai, žurnālistiem paziņoja Nacionālā veselības dienesta Vakcinācijas projekta nodaļas vadītāja Eva Juhņēviča.

Tādējādi arī pēc visu prioritāro grupu atvēršanas senioriem un hronisko slimību pacientiem būs iespēja vakcīnu saņemt prioritāri. "Brīvā stunda" vakcinācijas centros būs no plkst.9 līdz plkst.10.