Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Purvciemā nošauts cilvēks; policija izvērsusi plašus uzbrucēju meklēšanas pasākumus [papildināts]

© Ekrānuzņēmums no Twitter

Valsts policija šodien, 14. aprīlī, saņemā informācija, ka Rīgā, Purvciemā noticis sevišķi smags noziegums un sašauta kāda persona, kura notikuma vietā gājusi bojā.

Valsts policija ir noskaidrojusi Purvciemā nošautā cilvēka personību un izvērsusi plašus uzbrucēju meklēšanas pasākumus.

Iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens (KPV LV) apliecināja, ka mirušā personība ir noskaidrota, bet viņa nodarbošanos neatklāja.

Ministrs gan apliecināja, ka tiek "atstrādātas ātrās versijas" un iekšlietu dienesti strādā ārkārtas pastiprinātā režīmā.

Aģentūrai LETA zināms, ka, piemēram, patlaban uz Daugavpils šosejas pie Ogres atrodas vairāki bruņoti policisti, kas pārbauda abos virzienos braucošās automašīnas.

Valsts policija lūdz atsaukties automašīnu vadītājus, kuru transportlīdzekļi ir aprīkoti ar videoreģistratoriem un kuri šorīt laika posmā no pulksten 6.30 līdz 8.30 brauca pa Gunāra Astras ielu posmā no Dzelzavas līdz Deglava ielai.

Saskaņā ar sociālajos tīklos ievietotajām aculiecinieku fotogrāfijām pie "Mēbeļu nama" un sporta kluba "Lemon Gym" atrodas sašauta automašīna "Volkswagen Touareg", kurai blakus - mirušais. Uz spēkrata logiem redzamas vairākas, visticamāk, ložu atstātās pēdas.

Visticamāk, spēkrats pārvietojies par Gunāra Astras ielu un pēc uzbrukuma piedzīvošanas iztriecies cauri pie minētā tirdzniecības centra un kluba esošās stāvvietas žogam.

Tāpat policija lūdz, zvanot pa tālruni 110, atsaukties citus, kuri varētu sniegt izmeklēšanai noderīgu informāciju par konkrēto noziegumu. Likumsargi informācijas sniedzējiem sola anonimitāti.