No šodienas spēkā izmaiņas Rīga-Valga un Skulte-Rīga vilcienu sarakstos

Sākot no šodienas un 1.novembrī, noteiktas izmaiņas vairāku maršruta Rīga-Valga dīzeļvilcienu, kā arī elektrovilciena Skulte-Rīga kustības sarakstos, biznesa informācijas portālu "Nozare.lv" informēja akciju sabiedrības "Pasažieru vilciens" pasažieru pārvadājumu organizācijas daļā.

No šodienas nekursēs brīvdienu dīzeļvilcieni Rīga (plkst.9.07)-Sigulda (10.21) un Sigulda (plkst.11.14)-Rīga (12.27), kuri tika norīkoti vasaras sezonā.

No 1.novembra dīzeļvilcienam Rīga (plkst.6.35)-Valga noteikta pietura Krievupes stacijā.

Līdz ar to vilciens no Rīgas izbrauks trīs minūtes agrāk - plkst.6.32, bet, sākot no Inčukalna stacijas, iekļausies pamatsaraksta laikā un arī Valgā pienāks kā ierasts - plkst.9.48.

Dīzeļvilciens Sigulda (plkst.18.52)-Rīga (20.05), kas atbilstoši sarakstam šobrīd kursē darbdienās un svētdienās, sākot ar 1.novembri, tiks norīkots tikai darba dienās.

No 1.novembra nelielas izmaiņas paredzētas elektrovilciena Skulte (plkst.5.11)-Rīga (6.15) kustībā. Vilciens no Skultes līdz Mangaļu stacijai kursēs saskaņā ar noteikto sarakstu, savukārt no Sarkandaugavas, Brasas un Zemitāniem aties vienu līdz divas minūtes vēlāk nekā pašreiz, tādēļ Rīgā pienāks plkst.6.17.

Latvijā

Kārtējie trīs miljoni, kas iztērēti valstij neizdevīgi un izšķērdīgi. Zaļais kurss drīzāk izmantots kā aizsegs nepamatotam līdzekļu izlietojumam. Tik skarbi ir Valsts kontroles secinājumi par zemkopības ministrijas e auto uzlādes staciju tīklu. Revidenti materiālus nodevuši tiesībsargiem un Iepirkumu uzraudzības birojam, vēsta "Nekā Personīga".

Svarīgākais