Atzinību par ''Sunim draudzīgāko gada veikumu" saņem Diāna Odumiņa

Šodien sporta centrā ''Mežaparks" notikušajā lielākajā labdarības suņu izstādē ''BIG Match Show'' atzinību par ''Sunim draudzīgāko gada veikumu" saņēma Diāna Odumiņa no Gulbenes novada, kas pilsētas centrā atkritumu tvertnē izmestu kucēnu bez actiņām izaudzinājusi par skaistu suni, aģentūru LETA informēja AS "Bigbank" Latvijas filiāles mārketinga speciāliste Agnija Greiziņa.

Suņu labdarības izstādē ''BIG Match Show" varēja piedalīties ikviens gan šķirnes, gan bezšķirnes suns un viņa saimnieks, ar savu dalību tādējādi atbalstot Juglas suņu patversmi. Pavisam dalībai izstādē reģistrējās vairāk nekā 100 suņu un viņus konkursos un sacensībās atbalstīja vairāk nekā 400 draugu, līdzjutēju un apmeklētāju.

Konkursā ''Saimniekam līdzīgākais suns" balvu ieguva Fidži un viņa saimniece Kristīne Rutule. Fidži ir suns, kas bija nokļuvis patversmē, un par savu īsto saimnieci ieguva Kristīni, kas ne tikai rūpējas par suni, bet kopā ar to arī izbauda brīvdienas un aktīvās atpūtas priekus.

Šova galveno balvu – ''Labākais izstādes suns" ieguva pusotru gadu vecā bezšķirnes kucīte Dora un viņa saimniece Sintija Ozoliņa.

Jau rakstīts, ka šodien sporta kompleksā "Mežaparks" notika suņu labdarības izstāde "BIG Match Show", kuru rīko AS "Bigbank" kopā ar Juglas dzīvnieku aizsardzības grupu.