Ieviests dežūrrežīms un attālinātas nodarbības Rīgas 173. bērnudārzā

© Romāns Kokšarovs/F64 Photo Agency

Covid-19 dēļ ieviests dežūrrežīms un attālinātas nodarbības Rīgas 173. bērnudārzā, apstiprināja Rīgas domes izglītības, kultūras un sporta departamentā.

Pēc Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta rīcībā esošās informācijas, saistībā ar pozitīvu Covid-19 analīzi vienam pedagogam mājas karantīna noteikta kontaktpersonām - vienai bērnu grupai un kopumā deviņiem pedagogiem.

Ņemot vērā, ka bērnudārzam ir divas ēkas, Maskavas ielā 254 darbs rit kā ierasts, savukārt Covid-19 skartajās telpās Maskavas ielā 256 ir noteikts dežūrrežīms, kā arī vecāko bērnu grupiņām ir attālinātas nodarbības.

Vecākiem ir informācija par situāciju bērnudārzā un vairāki vecāki raduši iespēju bērnus šajā laikā uz iestādi nevest, līdz ar to Maskavas ielas 256 ēkā piecās grupas apmeklē 38 bērni.

Šie bērni apmeklē savas grupas, bet personāla resursu dēļ ir mainīts darba laiks, ir grupas, kuras strādā no plkst. 7.30 līdz 18.30 un grupiņas, kur darbs tiek organizēts no plkst.8 līdz 17.

Latvijā

Ķeguma hidroelektrostacijas (HES) ūdenskrātuvē piektdien, 27. septembrī, un sestdien, 28. septembrī, būs pazemināts ūdenslīmenis, aģentūrai LETA pavēstīja AS "Latvenergo" pārstāvji. Pakāpeniska ūdenskrātuves līmeņa pazemināšana sāksies no 26. septembra.

Svarīgākais