Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

"Rīgas namu pārvaldniekā" samazina pārvalžu skaitu 

© Lauris Vīksne/F64

Balstoties uz "Ernst&Young Baltic" audita secinājumiem un ieteikumiem, SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" (RNP) valde nolēmusi Tehniskās pārvaldes un Apsaimniekošanas pārvaldes vietā izveidot Pakalpojumu nodrošināšanas pārvaldi, informēja SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" pārstāvis Krists Leiškalns

Jaunajā pārvaldē iekļausies arī RNP teritoriālie iecirkņi.

RNP valdes priekšsēdētājs Elmārs Martinsons atzina, ka lasot auditoru ziņojumu, ir izcelta virkne organizatorisku nepilnību, tomēr kopējais aspekts visiem ieteikumiem ir nepieciešamība pastiprināt kontroli visos līmeņos un pilnveidot struktūru, lai uzlabotu pakalpojuma pieejamību un kvalitāti.

Pakalpojuma nodrošināšanas pārvaldes izveidošana samazinās vadītāju vietnieku skaitu, bet vēl būtiskāks ir aspekts, ka tādējādi tiks pastiprināta kontrole un komunikācija starp tām struktūrvienībām, kas nodrošina klientiem ikdienas pakalpojumus.

"Pakalpojumu nodrošināšanas pārvaldes izveidošana ir pirmais nozīmīgais solis RNP darba kvalitātes kontroles un pārvaldīšanas pakalpojuma kvalitātes uzlabošanā, kura ietekme būs jūtama jau tuvākajā laikā," norāda Martinsons.

SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" ir namu apsaimniekošanas uzņēmums, kas tika izveidots, apvienojot 15 pašvaldības namu pārvaldīšanas kapitālsabiedrības, lai nodrošinātu daudzdzīvokļu dzīvojamo māju pārvaldīšanu pēc vienotiem principiem un uzlabotu pašvaldības kā dzīvojamo māju pārvaldnieka sniegto pakalpojumu kvalitāti. Uzņēmums apsaimnieko 4200 ēkas, kurās pakalpojumus saņem gandrīz 170 000 klientu.