Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Bedrē Ģertrūdes ielā atkal ielūzis auto

Attēlam ir ilustratīva nozīme © Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency

Kāda aculieciniece mikroblogošanas vietnē twitter informē, ka Ģertrūdes ielā, netālu no krustojuma ar Brīvības ielu, bedrē atkal ielūzis auto.

"Tikko uz Ģertrūdes un Brīvības atkal “iekrita” auto," mikroblogošanas vietnē twitter raksta ieraksta autore, kura arī publicējusi foto no notikuma vietas.
View this post on Instagram

A post shared by Sadursme (@sadursme) on

Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Ilze Dimante ziņu aģentūrai LETA norāda, ka tiklīdz saņemta informācija par ielūzušo auto, uz notikuma vietu nosūtīti visi operatīvie dienesti, kas norobežoja vietu un vērtē izskalojuma veidošanās cēloņus. Pagaidām notikušā iemesli neesot zināmi.

Dimante teica, ka ielūzusī vieglā automašīna tuvākajā laikā tiks evakuēta un pārbaudīta.

Tāpat viņa piebilda, ka viņas rīcībā nav informācijas, ka notikušā rezultātā būtu cietuši cilvēki.

Ziņu aģentūra LETA jau vēstīja, ka līdzīgs negadījums notika arī šī gada 5.jūnijā. Toreiz negadījums notika Ģertrūdes ielā 14, kur iebrukušā bruģī iebrauca divas automašīnas - BMW un "Mercedes Benz".

Kā noskaidroja aģentūra LETA, iegruvums izveidojies hidraulisko pārbaužu laikā, kuras šodien notiek visā Daugavas labajā krastā.

"Pārbaužu laikā siltumtīkli tiek testēti ar paaugstinātu spiedienu un šoreiz siltumtīkls ir plīsis, kā rezultātā izveidojies izskalojums. Konkrētie tīkli gan ir izbūvēti 1963.gadā un savu laiku nokalpojuši," pastāstīja AS "Rīgas siltums" pārstāve Linda Rence.