Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Ekspresbusos Rīgā biļeti atkal varēs iegādāties par skaidru naudu

© Publicitātes foto

No rītdienas, 1.jūlija SIA “Rīgas mikroautobusu satiksme” (RMS) pasažieri varēs biļetes iegādāties ekspresbusos arī pie vadītāja par skaidru naudu. Šis pakalpojums tika pārtraukts brīdī, kad valstī tika izsludināta ārkārtas situācija un tika ieviesti virkne citi ierobežojumi Covid- 19 izplatības ierobežošanai.

Ņemot vērā pasažieru lielo pieprasījumu - iespēju iegādāties biļeti arī pie ekspresbusa vadītāja par skaidru naudu, RMS no rītdienas atsāks sniegt šādu pakalpojumu, domājot par pasažieru ērtībām paaugstināta servisa maršrutos. Vienlaikus atgādinām pasažieriem, ka biļete pie vadītāja maksā 2 eiro, ar e-talonu - 1.15 eiro. Tāpat aicinām pasažierus pirms iekāpšanas jau sagatavot naudu pēc iespējas precīzāk, lai lieki nekavētu laiku un drūzmēšanos.

Rūpējoties par pasažieru un arī savu darbinieku drošību un veselību, RMS ekspresbusu vadītāju darba zonu ir pilnībā nodalījis ar aizsargstiklu no ekspresbusa salona. Tāpat uzņēmums atgādina pasažieriem būt atbildīgiem un izmantojot ekspresbusu pakalpojumus, izmantot sejas maskas vai mutes un deguna aizsegus.