Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Nenokavē! Vēl tikai dažas dienas var noslēgt jaunos atkritumu apsaimniekošanas līgumus Rīgā

© Dāvis Ūlands/F64 Photo Agency

Jau nākamnedēļ - 20.maijā - Rīgā mainīsies atkritumu apsaimniekošanas kārtība. Rīgas administratīvā teritorija ir sadalīta 4 zonās, un katrā no tām, at-bilstoši iepirkuma rezultātiem, apkalpošanu veic savs atkritumu apsaim-niekotājs. Vides pakalpojumu uzņēmums "Clean R" nodrošinās sadzīves atkri-tumu un šķiroto atkritumu apsaimniekošanu Rīgas zonās "Centrs un Latgales priekšpilsēta" un "Kurzemes rajons".

Ko tas nozīmē Rīgas iedzīvotājiem un uzņēmējiem?

• Esošie līgumi ir spēkā līdz šī gada 19.maijam, pēc tam atkritumu izvešana uz vecā līguma pamata vairs netiks nodrošināta.

• Visiem esošajiem klientiem obligāti jāveic atkritumu apsaimniekošanas līgumu pārslēgšana, lai pēc 20.maija varam turpināt pakalpojuma sniegšanu.

• Citu pakalpojumu sniedzēju klientiem Rīgas centrā, Latgales priekšpilsētā un Kurzemes rajonā jānoslēdz līgums ar "Clean R".

• Ja līgums par atkritumu apsaimniekošanu netiks pārslēgts - nevarēsim no-drošināt atkritumu izvešanu līdz jaunā līguma noslēgšanai.

• Tos, kuri vēl nav noslēguši līgumus, aicinām to izdarīt līdz 15.maijam. Lūdzam ņemt vērā, ka līguma apstrāde var ilgt līdz divām nedēļām, tādējādi pakalpojuma nodrošināšana no 20.maija var nebūt iespējama.

Līgumu visērtāk varat pārslēgt:

1. mājaslapā www.cleanr.lv, sadaļā e-pakalpojumi, - jauna līguma slēgšana neaizņems vairāk kā 5 minūtes;

2. pieteikt līguma sagatavošanu varat pa tālruni 67111001 - mēs sagatavosim un izsūtīsim jums līgumu parakstīšanai;

3. vai pieteikt līguma sagatavošanu elektroniski, rakstot uz kc@cleanr.lv, - mēs sagatavosim un izsūtīsim jums līgumu parakstīšanai;

4. izdrukāt 2 eksemplāros līgumu formas privātpersonām vai juridiskām personām, aizpildīt, parakstīt tās un nosūtīt uz adresi: Vietalvas iela 5, Rīga, LV-1009;

5. līguma formas ir iespējams paņemt arī novietnē pie "Clean R" Klientu centriem Rīgā - Vietalvas ielā 5 un Mellužu ielā 17, Pārdaugavas biznesa centr ā"Aba-va".

Līgumu formas varat aizpildīt Jums vēlamā laikā un, izmantojot atbildes aploksni, atsūtīt atpakaļ uz "Clean R".

Informējam, ka klientu telefoniska apkalpošana tiks nodrošināta arī sestdien, 16. un 23.maijā, no plkst. 10:00 līdz 15:00. "Clean R" atgādina, ka līgumu slēgšana Rīgas iedzīvotājiem ir obligāta, un aicina to neatlikt uz pēdējo brīdi.

Ja vēl neesat noskaidrojis, kurā atkritumu apsaimniekošanas zonā pēc 20.maija būs Jūsu adrese, atrodiet savas zonas vai adreses apsaimniekotāju kādā no šīm kartēm: https://projects.kartes.lv/rigas-iedalijums/ vai https://mvd.riga.lv/atkritumu-apsaimniekosanas-zonas/

Vides pakalpojumu uzņēmums "Clean R" ir nozares līderis Latvijā, kas dibināts pirms 75 gadiem. "Clean R" nodarbina vairāk nekā 1300 darbinieku un sniedz plašāko vides pakalpojumu klāstu vairāk nekā 50 000 klientiem visā Latvijā. Klien-tiem tiek piedāvāti 40 pakalpojumi atkritumu apsaimniekošanas, īpašumu uzturēšanas, telpu un ēkām piegulošo teritoriju uzkopšanas un labiekārtošanas jomā, kā arī ceļu un koplietošanas teritoriju tīrīšana.