Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Rīgā darbu sāk vēl četras jaunas siltā ēdiena izsniegšanas vietas

© f64

No šodienas Rīgā darbu sāk četras jaunas siltā ēdiena izsniegšanas vietas, līdz ar to kopumā pilsētā silto ēdienu varēs saņemt astoņās dažādās adresēs vairākās Rīgas apkaimēs.

Silto ēdienu turpmāk būs iespējams saņemt Bolderājā, Kaņepju ielā 16, darba laiks no plkst.12 līdz 16, Bolderājā, Gobas iela 23, darba laiks no plkst.10 līdz 15, Ķengaragā, Maskavas ielā 264, darba laiks no plkst.10 līdz 15, kā arī Juglā, Brīvības gatve 369, darba laiks no plkst.12 līdz 16.

Izdales vietās tiks izsniegts viens ēdiens un tikai līdzi nešanai savos traukos.

Departaments aicina nedrūzmēties rindā un ievērot divu metru distanci, kā arī būt saprotošiem un stingri ievērot drošības noteikumus, respektējot ēdiena izdalītāju prasības. Siltā ēdiena un zupas virtuvju izsniegšanas vietas uzraudzīs Rīgas pašvaldības policija.

Ēdienu persona var saņemt, uzrādot Rīdzinieka karti, kurā elektroniski ir ievadīta Rīgas Sociālā dienesta izziņa par atbilstību trūcīgas ģimenes, maznodrošinātās personas statusam vai par ēdināšanas pakalpojuma saņemšanu.

Kā ziņots, no 1.aprīļa Rīgā darbu sākušas četras jaunas siltā ēdiena izdales vietas, kas darbojas tikai darba dienās un kurās silto ēdienu var saņemt līdzi nešanai savos traukos.

Siltā ēdiena izdales vietas darba dienās darbojas Āgenskalnā, Daugavgrīvas ielā 1, no plkst.10 līdz 13, Sarkandaugavā, Aptiekas ielā 8, no plkst.11 līdz 14, Vecmīlgrāvī, Meldru ielā 2, no plkst.12 līdz 15 un Ziepniekkalnā, Ziepju ielā 13, no plkst.13 līdz 16.

Cilvēkiem, kuriem laikā, kad ir spēkā Covid-19 izraisītā ārkārtējā situācija, beidzas trūcīgas vai maznodrošinātas ģimenes (personas) statusa derīguma termiņš, tas tiek pagarināts automātiski.

Neuzrādot dokumentus siltu ēdienu joprojām bez izmaiņām var saņemt kādā no četrām bezmaksas zupas virtuvēm Daugavgrīvas ielā 1, Krišjāņa Barona ielā 56, Krišjāņa Barona ielā 126 un Laktas ielā 8, k-1.

Neskaidrību gadījumos var zvanīt uz Rīgas domes Labklājības departamenta bezmaksas informatīvo tālruni 80005055 vai Rīgas Sociālā dienesta informatīvo tālruni 67105048.