"Rīgas satiksme" sākusi e-talonu pārdošanu pieturās

Pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" sākusi e-talonu tirdzniecību sabiedriskā transporta pieturvietās, nra.lv informēja "Rīgas satiksmes" preses sekretārs Viktors Zaķis.

Vasaras beigās uzstādīti un darbu sākuši trīs jauni biļešu tirdzniecības automāti Rūsiņa ielā pie Abrenes ielas autobusu galapunkta, Merķeļa ielā 3 pie Rīgas Cirka un Brīvības ielā pie Katedrāles.

Līdz ar to Rīgā jau ir uzstādīti un kopumā darbojas 24 biļešu tirdzniecības automāti, bet līdz šī gada beigām sabiedriskā transporta pieturvietās plānots uzstādīt vēl desmit biļešu pārdošanas automātus.

E-talonus var iegādāties ne tikai biļešu automātos, bet arī "Rīgas satiksmes" biļešu pārdošanas vietās, Latvijas Pasta nodaļās, "Narvesena", "Plus Punkta", "Preses apvienības" kioskos un citās biļešu tirdzniecības vietās.

Tāpat personalizēto e-talonu lietotāji biļetes var iegādāties e-talona interneta veikalā. Plašāku informāciju par e-talonu un tā iegādi var saņemt interneta mājaslapā "www.rigassatiksme.lv" vai, zvanot pa bezmaksas tālruni 80 00 19 19.

Biļešu automātā apmaksājams viss sabiedriskā transporta biļešu klāsts, tajā iespējams veikt internetā apmaksātās biļetes automātisko ielādi, kā arī pārliecināties par e-talona saturu. Pašapkalpošanās automāti ir ērts veids, kā apmaksāt biļeti 24 stundas diennaktī.

Svarīgākais