Bezbiļetniece saskrāpē kontrolierim seju

Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) darbinieki vakar kopēja reida laikā ar uzņēmuma "Rīgas satiksme" kontrolieriem aizturēja agresīvu sievieti, kura saskrāpēja seju kādam kontrolierim.

Kā aģentūra LETA uzzināja RPP, 9.septembrī ap plkst.20.30 pārpildītā tramvajā brauca sieviete, kura bija redzamā reibuma stāvoklī un braukšanas apmaksas pārbaudes laikā Mazās Krasta ielas pieturā uz kontroliera jautājumu reaģēja agresīvi - lamājās, spļaudījās, kā arī vienam no kontroles dienesta darbiniekiem saskrāpēja seju.

1976.gadā dzimusī sieviete aizturēta un nogādāta Valsts policijā. Valsts policijā ar iesniegumu vērsās arī kontroles dienesta darbinieks, kuram nodarīti miesas bojājumi.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.