Atceltas izrādes, pasākumi, pārcelta LAMPA, slēgts zoodārzs - kuras iestādes pagaidām nestrādās?

© Kaspars Krafts/F64 Photo Agency

Līdz 14.aprīlim kinoteātrī "Splendid Palace", pasākumu centros Melngalvju nams un Rīgas Kongresu nams atcelti visi plānotie pasākumi, informēja SIA "Rīgas nami" sabiedrisko attiecību vadītāja Laura Jansone.

Jansone uzsvēra, ka plānotie pasākumi atcelti līdz 14.aprīlim, ja vien valstī netiks pagarināta ārkārtējā situācija.

Kinoteātrī "Splendid Palace" plānotie kino seansi pārcelti uz vēlāku laiku pēc 14.aprīļa. Ar jau iegādātajām kino biļetēm to pašu filmu varēs noskatīties vēlāk, vai arī biļetes varēs mainīt uz citas filmas seansu, kad kinoteātris būs atvērts apmeklētājiem.

Par precīzu pārcelto kino seansu demonstrēšanas laiku var sekot līdzi kinoteātra tīmekļa vietnē "www.splendidpalace.lv". Jansone skaidroja, ka kinoteātrī "Splendid Palace" līdz 14.aprīlim būs slēgtas arī kases.

No piektdienas līdz 14.aprīlim apmeklētājiem ir slēgts Melngalvju nams. Visi publiskie pasākumi, tajā skaitā plānotās ekskursijas atceltas un pārceltas uz citu laiku pēc 14.aprīļa.

Visi publiskie pasākumi līdz 14.aprīlim atcelti arī pasākumu centrā "Rīgas Kongresu nams". Sīkāku informāciju par pasākumu pārcelšanu vai naudas atgriešanu par jau iegādātajām biļetēm var iegūt, sazinoties ar "Biļešu paradīzi" un "Biļešu servisu", vai pie pasākuma rīkotāja.

Jansone vērsa uzmanību, ka visiem pasākumu rīkotājiem, kuri laikā periodā no 13.marta līdz 14.aprīlim rezervējuši telpu nomu kinoteātrī "Splendid Palace", pasākumu centros "Melngalvju nams" un "Rīgas Kongresu nams" un ārkārtējās situācijas dēļ valstī šos pasākumus nākas atcelt, tiek piedāvāts tos pārcelt un rīkot citā laikā gada ietvaros, proti, līdz 2021.gada 14.aprīlim. Sīkāku informāciju var iegūt, rakstot uz e-pasta adresi "pasakumucentri@riga.lv".

Turpinājumu lasi nākamajā lapā