Pārdaugavā plūdu dēļ veiktas ievērojamas izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā

Pārplūdušās Mārupītes dēļ šodien Pārdaugavā veiktas ievērojamas izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā, aģentūrai LETA pastāstīja pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" preses sekretārs Viktors Zaķis.

21.maršruta autobusi uz Imantu brauc pa Akmens tiltu, Mūkusalas ielu, Laivu ielu, Buru ielu, Jelgavas ielu, Satiksmes ielu, Torņkalna ielu, O.Vācieša ielu, Mārupes ielu un tālāk pa maršrutu.

Uz Juglu autobuss brauc pa Mārupes ielu, O.Vācieša ielu, Torņkalna ielu, Vienības gatvi, Jelgavas ielu, Buru ielu, Laivu ielu, Akmens tiltu un tālāk pa maršrutu.

4., 7., 8., 25., 38., 39., 55.maršruta autobusi virzienā uz centru no Āgenskalna tirgus brauc pa Bāriņu ielu, E.Smiļģa ielu, Slokas ielu, Uzvaras bulvāri un tālāk pa maršrutiem.

7., 8., 25.maršruta autobusi no centra uz Āgenskalna tirgu kursē pa maršrutu līdz Slokas ielai, tālāk pa Nometņu ielu un tālāk pa maršrutu.

4., 38., 39., 55.maršruta autobusi no centra uz Āgenskalna tirgu brauc pa Akmens tilts, Mūkusalas iela Laivu ielu, Buru ielu, Jelgavas ielu, Satiksmes ielu, Torņkalna ielu, O.Vācieša ielu, Mārupes ielu un tālāk pa maršrutiem.

Mārupītes pārplūšanas dēļ šodien veiktas būtiskas izmaiņas 10.tramvaja maršrutā, kas kursē no Centrāltirgus uz Bišumuižu.

10.maršruta tramvaji nodrošina pasažieru pārvadāšanu no galapunkta Bišumuižā līdz 4.tramvaju depo, tālāk līdz pilsētas centram pasažieri tiek pārvadāti ar dzeltenajiem midibusiem, kas apzīmēti ar numuru "10".

Autobusi apkalpo visas tramvaja pieturvietas, bet applūdušo ielu dēļ maršruts nedaudz tiek novirzīts pa Mazo Nometņu ielu, tālāk Bāriņu ielu un tālāk pa tramvaja maršrutu līdz pilsētas centram.

No centra satiksme tiek organizēta identiski - pasažieri ar midibusiem tiek pārvadāti līdz 4.tramvaju depo, kur pasažieri pārsēžas 10.tramvajā un nokļūst līdz nepieciešamajam galapunktam.

10.tramvaju maršruta kustība pa pilnu maršrutu tiks atjaunota, tiklīdz to atļaus ceļa stāvoklis.

Pārplūdušās Mārupītes dēļ Pārdaugavā tiek noteikti arvien plašāki satiksmes ierobežojumi.

Latvijā

Latgales rajona tiesā Rēzeknē prokurore tiesu debatēs ir lūgusi piespriest vienu gadu un sešu mēnešu cietumsodu biedrības "Gribu palīdzēt bēgļiem" projektu vadītājai Ievai Raubiško apsūdzībās par nelikumīgas robežas šķērsošanas organizēšanu personu grupai.

Svarīgākais