Rīgā no tramvaja izkrīt un bojā iet vīrietis

Vakar Rīgā no tramvaja izkritis un bojā gājis vīrietis. Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja vecākā inspektore Linda Neimane-Zobena aģentūru LETA informēja, ka nelaimes gadījums notika ap plkst.11 sabiedriskā transporta pieturā Jūrmalas gatvē.

Vīrietis iekāpis tramvajā, bet jau pēc neilga laika, kamēr transportlīdzeklis vēl atradies pieturvietā, no tā izkritis.

Kā sacīja Neimane-Zobena, vīrietis no gūtajām traumām mira neatliekamās palīdzības automašīnā.

Policijas darbinieki noskaidro bojā gājušā personību, pagaidām ir skaidrs, ka viņš ir cilvēks gados.

Kopumā pagājušajā diennaktī valstī reģistrēti 62 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 12 negadījumos cieta cilvēki un viens cilvēks gāja bojā.

Rīgas reģionā reģistrēti 35 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem piecos cietuši cilvēki, viens cilvēks gāja bojā.

Kā informēja policijā, pagājušajā diennaktī Ceļu policijas darbinieki Latvijā aizturēja 24 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No aizturētajiem deviņi bija automašīnu vadītāji, bet 15 - velosipēdu un mopēdu vadītāji. Rīgas reģionā aizturēti septiņi šādi likumpārkāpēji - trīs autovadītāji un četri velosipēdu un mopēdu vadītāji.

Kā ziņots, 25.augustā Rīgā, Brīvības gatves un Silciema ielas krustojumā, no braucoša maršruta taksometra "Mercedes Benz" izkrita pasažiere un no gūtajām traumām slimnīcā mira.

Sieviete no mikroautobusa izkritusi, kad tās vadītājs veicis pagriezienu. Tika runāts, ka transportlīdzeklis bijis pārpildīts. Par notikušo policijā sākts kriminālprocess.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.

Svarīgākais